И Ангел Йошев отпадна от групата на Локо Пд за мача с Беласица
И Ангел Йошев отпадна от групата на Локо Пд за мача с Беласица / netinfo

Лазаретът на Локо Пд съвсем се препълни, след като и Ангел Йошев отпадна от групата за утрешния домакински двубой срещу Беласица, съобщават от клуба.

Бранителят е с аркада на веждата след битов инцидент по време на Великденските празници. Лекарят на отбора Здравко Тарълов обясни, че Йошев няма да тренира поне три дни, за да може раната да заздравее. Така той стана осмият контузен футболист на Локомотив. Останалите са Хейгън, Моралес, Сакалиев, Бранеков, Илиев, Тодоров и Кики. Радостната новина е, че Анатоли Тодоров направи днес първо занимание без топка. До този момент нападателят се подлагаше на възстановителни процедури в София при лекаря на националния отбор Мишо Илиев. Тодоров контузи коляното си в края на мача с Черноморец. Към двустранната игра се включиха и юношите Любомир Цеков и Веселин Марчев. Веднага след тренировката отборът замина на режим в хотел “Метропол”.

Ето и цялата група за мача срещу Беласица:
Ставрев, Акалски, Иванов, Милиев, Сечков, Мечечиев, Кюмюрджиев, Банев, Неделчев, Вели, Даксон, Том, Димитров, Горанов, Стойчев, Израилов, Въндев и Заков.