Христов и Рашид титуляри вместо Хичо и Еньо с Бърно
Христов и Рашид титуляри вместо Хичо и Еньо с Бърно / Gong.bg, Валентин Грънчаров, Линдабрун
Георги Христов и Рашид Тиберканин ще започнат като титуляри в мача срещу Бърно, съобщи Вили Вуцов след преди обедното занимание на тима. Това са новите имена в сравнение със стартовия състав срещу унгарския Вашаш.

Пловдивчанинът ще смени Еньо Кръстовчев като партньор в атака на Георги Иванов. Мароканецът заменя в халфовата линия Николай Димитров. Еньо въобще не тренира и изгледа заниманието отблизо, което направи и трайно контузения Шакиб Бензукан.

На вратата започва Георги Петков, пред него в защита ще играят отдясно наляво Живко Миланов, Юсеф Рабех, Давид Бистрон и Веско Минев.

В халфовата линия ще играят Дарко Тасевски, Георги Сърмов, Владимир Гаджев и Рашид Тиберканин. В нападение излизат двамата пловдивчани и адаши- Георги Иванов и Георги Христов.

Двубоят с чехите, които са четвърти в последното им първенство, пропускат Жеан Карлос и Лусио Вагнер. Двамата тренираха преди обяд на облекчен режим. Вили Вуцов каза, че в последния момент ще решава дали срещу Бърно ще играе нетрениралият Кръстовчев.

Треньорът повиши тон на преди обедното занимание и наложи наказания да се правят кълбета от футболистите, защото не изпълняваха това, което искаше от тях при отиграванията на заучените положения.

На мача с Бърно, който е от 18:00 часа българско време, ще присъства и спортно-техническия директор Даниел Боримиров, който пристига от България.