Гигов размаха секирата в съблекалнята на Локо Сф
Гигов размаха секирата в съблекалнята на Локо Сф / netinfo
Ръководството на ПФК ”Локомотив София”АД в лицето на Президента г-н Николай Гигов и изпълнителният директор г-н Иво Тонев взе решение, на играчите от отбора да бъде наложена глоба за слабото представяне в първенството и срамната загуба в последния кръг. От сега нататък футболистите ще получават пари само при изпълнени цели, които вече са им поставени, съобщи клубният сайт.

Иван Пасков е глобен, като е лишен от пълния размер на месечната си заплата за този месец, заради недопустимото си поведение спрямо привържениците на отбора, при разразилия се инцидент на ст.”Локомотив” вечерта след петъчния мач в Мездра, когато феновете поискаха обяснение от футболистите за трагичната игра.

На наказания за употреба на допинг Николай Павлов се спира заплатата до излизането на решението на Апелативната комисия на УЕФА по неговия случай, след обжалването от неговата страна на 2-годишното му лишаване от състезателни права. Решенията бяха съобщени на играчите днес в съблекалнята преди тренировката на отбора лично от г-н Гигов.

Междувременно дублиращият тим на Локо София донесе минимална реабилитация за срама в Мездра, като победи лидера в класирането с 4:3. До този момент мездренци нямаха поражение.

През първото полувреме Локо София поведе чрез Преслав Йорданов, но до почивката гостите успяха да обърнат до 3:1.

В средата на второто полувреме в рамките на пет минути обаче чрез Преслав Йорданов отново, Ивайло Димитров и Иво Рангелов, столичани стигнаха до крайното 4:3.