Фъргюсън предупреди Тотнъм: Може и да се откажа от Бербо
Фъргюсън предупреди Тотнъм: Може и да се откажа от Бербо / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън сподели, че може и да не вземе нито един нов футболист в отбора си през оставащото време до края на трансферния прозорец, което може би означава, че се е отказал от привличането на Димитър Бербатов, съобщава в днешното си издание Daily Mail.

Смята се, че специалистът все още не е променил намерението си относно капитана на българския национален отбор. Въпреки това в информацията се посочва, че с течение на времето подобна сделка между Тотнъм и Юнайтед изглежда по-малко вероятна.

Дори заглавието на статията гласи, че Фъргюсън предупреждава „шпорите”, че може би ще се откаже от Димитър Бербатов. Ръководството на Тотнъм продължава да се опъва и да не желае да пусне звездата си да подпише с „червените дяволи”, като през изминалите месеци покачи цената му няколко пъти.

„Все още търсим и се оглеждаме, не е никак лесно, но определено не сме отчаяни”, заяви Фъргюсън.

„Можем да стартираме сезона добре и със състава от изминалата година. В крайна сметка отборът не е много зле. Не сме го докарали до топ-класа, както се очаква от всеки”, каза още мениджърът на „червените дяволи”.

Вчерашните коментари около евентуалния трансфер на Димитър Бербатов в Юнайтед пък бяха съвсем на другия полюс. В тях се твърдеше, че проблемите в тима най-вероятно ще ускорят преминаването му на „Олд Трафорд”.