Ферарио Спасов: Ние бяхме фаворити
Ферарио Спасов: Ние бяхме фаворити / netinfo
Старши треньорът на Литекс Ферарио Спасов е доволен от победата на своите момчета срещу Слиема с 3:0 като гост в двубой от първия кръг от турнира за Купата на УЕФА.

„Един нормален резултат, вследствие на по-добрата игра на нашия отбор. Вкарахме три гола след добри комбинации. Ние бяхме фаворити и дойдохме да спечелим. Момчетата играха с желание”, бяха първите думи на наставника на ловчанлии след успеха.

„Имахме още няколко 100-процентови ситуации, които трябваше да отбележим, но смятам, че това не е повод за притеснение на този етап”, допълни Ферарио Спасов.

„На Ивелин Попов, като на всеки друг футболист, това му е работата – да играе за отбора. Той трябва да продължава по същия начин, за да се развира”, каза след края на двубоя наставникът.

Относно предстоящия мач на Литекс с Левски за Суперкупата на страната специалистът заяви: „Очаквам да направим добър мач, при всички положения и двата тима няма да са във върхово състояние. Така че продължаваме по програма. Радвам се, че няма контузии.”