Феновете на Ботев: И ние и ЦСКА искаме пълни трибуни
Феновете на Ботев: И ние и ЦСКА искаме пълни трибуни / netinfo
Феновете и ръководствата на Ботев Пловдив и ЦСКА излязоха с общо становище след днешната си среща, че двубоят между двата тима в неделя, трябва да се играе пред пълни трибуни и да бъде празник за футбола, а не пред закрити врати, както трябва да бъде заради наказанието на канарчетата.

„Имаше представители от фенклубовете на Ботев и на ЦСКА, представители на ръководствата, Крум Янев, легенда на двата тима и от нашия клуб – Боби Димитров. Нашата декларация е готова и ще бъде пусната”, каза Милко Манчев от фенклуб „1912” на Ботев.

„Емо Костадинов също се подписа под тяхната декларация, че за доброто на футбола и публиката искат това решение да се преразгледа и срещата да се играе. Мисля, че трябва да се вслушат в гласа на разума.Не е направено убийство, грабеж, или нещо такова, мисля, че трябва да има компромис.”

„Разбрахме се бързо, имаше пълно единомислие. Ще работим за да няма ексцесии в бъдеще, но не мога да изляза и да кажа на 100%, че няма да има. Размирици няма да има. Това ще бъде един мач, в който целта на нашите футболисти ще бъде да покажат хубав футбол, за да ги види някой. ЦСКА ще се опита да спечели титлата, въпреки че не мисля, че ще им бъде лесно.”

„Хората започнаха да се завръщат по стадионите и мисля, че това е някакъв мазохизъм, да ги лишиш от това, да гледат любимия си отбор на стадиона”, добави Милко Манчев.