Божинов: Стига спекулации, няма да ходя в Турция
Божинов: Стига спекулации, няма да ходя в Турция / netinfo
Българският нападател Валери Божинов категорично отрече появилите се в Турция информации, че ще премине от Манчестър Сити в Галатасарай.

„Това са спекулации, не знам защо излизат такива глупости, които само да ме занимават. Такива неща изобщо не ме интересуват. Имам си отбор, в който съм щастлив. Ериксон и ръководството ми гласуват пълно доверие. Никога не съм казвал, че искам да напускам Сити. Напротив, нямам търпение да се върна в игра”, отсече за Гонг Валери Божинов.

„Искам да помогна на отбора, за да се класираме в европейските турнири. Момчетата вървят много добре до този момент. Четвърти сме и се радваме на изненадващото си представяне”, допълни талантът.

Божинов все още не знае кога ще е напълно готов за игра. „Не знам отговора на този въпрос. Всичко зависи от коляното ми. На този въпрос ще отговорят физиотерапевтите и докторите на Манчестър Сити”, разясни голмайсторът.

„Цяла вечер говоря с шефовете на Галатасарай?! Това са пълни глупости. Няма нищо вярно, не съм говорил с никой”, обяви, видимо развеселен от появилата се в Турция информация, Валери Божинов.

„Говорих и с Марто, казах му, че ще ходим в Турция и Русия, след като станем на по 30 години. Първо трябва да спечелим нещо в Европа с голям отбор и после. Чак след 30 нагоре ще мислим за тези отбори”, завърши за Гонг възстановяващият се от контузия нападател.