Богданович тръгва за Рим, идва в Надежда в понеделник
Богданович тръгва за Рим, идва в Надежда в понеделник / netinfo
Намиращият се на проби в Локомотив София сърбин Даниел Богданович ще пътува в петък за Рим, където за последно игра в третодивизионния Чиско Рома.

Футболистът с малтийски паспорт възнамерява да доведе своя италиански мениджър в София в понеделник за финални преговори с шефовете на „червено-черните”.

Богданович е по-склонен да подпише за една година с Локомотив, вместо предложените му две за договор. До петък той ще тренира и ще бъде изпробван в оставащите контроли на Локото в Холандия – тази вечер от 20:00 часа срещу втория отбор на Шалке и утре, също от 20:00 часа българско време, срещу елитния турски Анкараспор.

Тази сутрин заниманието на „железничарите” бе изтеглено за ранния час 8:45 местно време, защото на терена в хотелския комплекс „Golden Tulip” от 10:00 часа трябваше да тренират футболистите на Витес Арнем.

Холандците използваха възможността да изгледат част от тренировката на Драгомир Окука и компания. Освен Локо София и Витес, в хотелския комплекс тези дни има и друг отбор – гръцкият Ираклис.

„Червено-черните” се завръщат в петък в 21:00 часа с полет от Дортмунд, като ще разберат жребия си за Купата на УЕФА в автобуса от Хундерло към германското летище.