Бекъм: Искам да играя в ЮАР
Бекъм: Искам да играя в ЮАР / netinfo
Дейвид Бекъм за пореден път даде знак на националния селекционер на Англия Фабио Капело, че няма намерение да се отказва от международната си кариера все още, след като сподели, че се надява да бъде част от отбора на „трите лъва” за предстоящата среща с Чехия с 20 август.

„Най-важното на предстоящите квалификации – за Световното първенство през 2010 година – е да играем добре и да се класираме за финалите. Разбира се, аз искам да бъда част от този план”, заяви Бекъм.

„Поддържам се във форма, за да играя добре и да съм на разположение на треньора. Определено искам да му докажа, че може да разчита на мен. Искам да продължа с играта за националния отбор на Англия, но все пак всички знаят, как в един момент нещата могат да се завъртят, особено във футбола”, продължи играчът на Ел Ей Галакси.

„Едно нещо със сигурност няма да се промени – желанието ми да играя на Световното в ЮАР. Няма значение кои ще са ми съотборници и кой ще води отбора – искам да защитавам честта на страната си”, коментира още бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.