Баждеков: Ако зависеше от мен, бих играл и на терена
Баждеков: Ако зависеше от мен, бих играл и на терена / netinfo
Изпълнителният директор на Левски по финансовите въпроси Константин Баждеков коментира за ГОНГ организацията около предстоящия мач на „сините” с БАТЕ Борисов от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

„Мисля, че това, което днес се случва, независимо от датата, трябва да ни амбицира. Ако зависеше от мен, бих играл и на терена, но за съжаление не мога. Това, за което аз отговарям, мисля, че сме направили всичко възможно за перфектното организиране на мача, делегатът на УЕФА е дал отлична оценка, беше много впечатлен от обстановката на нашия стадион,” каза Баждеков.

„Продаваме вече трети ден билети, първите два дни беше доста силна, първият ден се продадоха над 8000 билета, много хора си купиха и абонаментни карти. Надявам се на стадиона днес да има поне 20000, които да подкрепят Левски,” обясни финансистът.

„Касите ще работят докато има билети и желаещи да купуват. Нашата молба е нашите фенове да се възползват от ранното отваряне на стадиона, за да не става струпване. Има нов пропусквателен ред, по настояване на полицията, и влизането става по-бавно. Надявам се това да се използва като възможност. Мисля, че ще е добре за всеки да влезе по-рано на мястото си.”

Относно отбора, Баждеков добави:„Мисля, че никой в отбора не се страхува. Аз и днес на срещата с представителите на белоруския клуб усетих едно уважение от тяхна страна. Надявам се, че са си направили изводите и всички футболисти да дадат максималното от себе си, оценявайки шанса, който имат пред себе си. Мисля, че по-добър жребий не можеше да се падне на Левски. Човек иска ли да постигне нещо, прави всичко възможно. Мисля, че нашата публика заслужава поне това.”