Атака с бомбички срещу Лудогорец преди срещата в Белград (ВИДЕО)

Феновете на Цървена звезда са осъществили три среднощни атаки с пиротехника и бомбички около хотела на Лудогорец в Белград.

Първото действие на навиячите на Звезда е било около 1.30 ч. през нощта, като гърмежите от пиротехника са продължили 2-3 минути. Следващата атака е била в 2.00 ч., а последната около 4.00 ч.

Няма щети или засегнати футболисти, но целта на сърбите е била да се наруши сънят на играчите и да не бъдат в кондиция за мача, който е тази вечер.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: От Звезда ще играят по "тънката струна" с Лудогорец

"Това, което се случи не е приятно, сънят на футболистите бе нарушен, сами можете да си представите, че едно подобно действие цели провокация. Въпреки това, довечера ще покажем кой е по-силен. По този начин само могат да ни ядосат", коментираха от щаба на разградчани.

Сръбската полиция увеличи охраната около хотела на българския шампион, като сутрешната разходка на отбора също е била със солидна охрана.От рано сутринта в Белград се забелязват оформени групички с фенове на Звезда с отличителни облекла на агитката, които се готвят за футболната среща тази вечер.

В първия двубой в Разград между Лудогорец и Цървена звезда приключи при равенство 2:2. Реванша можете да следите минута по минута Gong.bg или да слушате по Дарик радио. Мачът ще бъде предаван пряко и в онлайн платформата GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT.