Ангелов и Рангелов най-добри на джаги в Енерги
Ангелов и Рангелов най-добри на джаги в Енерги / fcenergie.de
Старши треньорът на Енерги Котбус Петрик Зандер упорито се опитва да осъществи целта си и да сближи всички футболисти в състава си. Според наставника именно единството и дружбата прави отбора Отбор, а това е ключът към успеха.

Освен, че прати чужденците да учат немски език, Зандер се погрижи момчетата му да се забавляват много заедно. Треньорът караше възпитаниците си да броят на немски по време на тренировка и да се представят – пак на немски.

На вчерашното сутрешно занимание „червено-белите” трябваше да упражняват бързината си, като спринтират на 10 и 30 метра. Българският футболист Димитър Рангелов бе най-бързият от всички и отмъкна славата на Томислав Пиплица и Щефен Баумгарт, които бяха номер едно миналия сезон.

Станислав Ангелов пък тренира на облекчен режим по време на следобедното занимание на тима. Защитникът се оплаква от болки в бедрото. Контузените футболисти ще бъдат готови за днешната контрола на Енерги с Цеденик. Всички ще вземат участие в проверката, с изключение на Пелето. 29-годишният бранител очаква решението на ФИФА. Световната футболна централа трябва да даде окончателен отговор на спора за правата на българския национал между Котбус и Левски.

След уроците по немски футболистите на Енерги се отдадоха на почивка и разпуснаха със забавни игри. Страхотните си умения на джаги демонстрираха Станислав Ангелов и Димитър Рангелов. Двамата определено бяха най-добрите на футболната игра в отбора на Енерги.