Агентът на бразилците: Жеан Карлос не е този, който гледахме
Агентът на бразилците: Жеан Карлос не е този, който гледахме / netinfo
Джери Перейра, личният агент на новите бразилци в Левски, разкри, какво е състоянието на триото минути след като се срещна с Жеан Карлос, Жоазиньо и Зе Соарес.

„За някои футболисти началото е по-трудно. Жеан Карлос наистина не е този, който всички гледахме в Бразилия. Говорих с него, той вече е по-спокоен. Трябва да промени начина си на игра. Футболът в Бразилия е един, а в България съвсем различен. Този, който не иска да го направи, много трудно ще се адаптира”, отсече първият бразилец играл в българското първенство.

„От това, което гледах досега, Зе Соарес не се представя лошо. Жоазиньо играе добре, но може много повече. Трима трябва да играят много по-добре и да се адаптират”, продължи Джери Перейра за Гонг.

„Строго индивидуално е кога ще се адаптират. Това се получава най-лесно с победи. Те също се чувстват лошо и се притесняват, както феновете и другите играчи в Левски”, каза още импресариото на повечето бразилци в А група.

„На тримата им е много трудно. Преди малко имах среща с тях. Искат да променят нещата. Продължавам да им имам доверие, аз вярвам и в тримата.

„Най-тежко е на Жеан Карлос. Момчето вкара доста голове в Бразилия. Играеше в отбор от първа дивизия, силен тим като Фигейрензе. Отново казвам, трябва да смени начина на игра”, продължи Джери Перейра.

Футболният агент коментира и представянето на другите си сънародници в А група. „Том се представя много солидно от началото на полусезона. Доволен съм и от това, което показва Диано в Беласица. Дуду и Ду Бала също играят на ниво. Гледам често и Маркиньос от ЦСКА. Той също изигра много добри мачове”, похвали играчите си Джери Перейра.