Финансовата криза и инфлацията доведоха до обезценяване на лева и до намаляване на покупателната способност по естествен начин. Така кредитните продукти, които отпускахме - първи безлихвен кредит от Vivus.bg на стойност до 400 лв. и последващ кредит до заплата на стойност до 1300 лв. - се оказаха недостатъчни за задоволяване на финансовите потребности на клиентите и покриване на нуждите им. Работещи в интерес на потребителите и вълнуващи се от качественото удовлетворяване на потребностите им, решихме да предоставим повече средства чрез кредитните си продукти с оглед растящите цени и инфлацията. Вече може да получите повече средства, с които да подпомогнете бюджета си и да разрешите финансов проблем.

Как отговорихме на нуждите ви?

В отговор на инфлацията въведохме нови по-високи максимални стойности на кредитните ни продукти.

1. Ако сте нов потребител, можете да получите първи безлихвен заем на стойност 600 лв., а не на стойност 400 лв., както беше доскоро. С грижа за клиента и с разбиране за моментното утежнено финансово състояние, в което е възможно да се намира той, предлагаме на своите нови потребители първи заем с фиксирана лихва от 0%, 0 лв. такси и ГПР 0%, при който сумата, която следва да се върне, е равна на сумата, която е изтеглена. Разбира се, тези условия са валидни при спазване срока на връщане. Той се избира от клиента и може да бъде между 5 и 30 дни. С пример това предложение за първия кредит на клиенти на Vivus.bg означава, че при взимане на сума от 600 лева за 30 дни общата сума за връщане ще бъде 600 лева.

2. Помислихме също и за вече теглилите поне по един кредит от нас лоялни наши клиенти, като за тях също увеличихме максималната сума, която могат да изтеглят - направихме я 1500 лв. вместо 1300 лв.

Какви други предимства получавате с бързите кредити на Vivus.bg?

Максималната стойност на кредитните ни продукти безспорно е ключова и следва да е такава, че да може да задоволи потребностите на потребителите. Но това далеч не е единственото, което вълнува клиентите. С нас те получават още:

- Професионално, бързо и качествено обслужване, достъпно изцяло онлайн, по телефон, по имейл или посредством чат, без да е необходимо посещение на офис.

- Прозрачност, гарантирана от името ни и от добрите ни практики. Всеки клиент е отлично запознат със сумата, която следва да върне, сроковете, оскъпяването на кредита, лихвения процент и годишния процент на разходите, своите права и възможностите, които предоставяме. На сайта ни е наличен кредитен калкулатор, с помощта на който всеки потребител може да изчисли предварително каква сума ще върне при различни стойности и срокове на договора за кредит. Това подпомага клиентите в процеса на взимане на решение за теглене на кредит и улеснява избора на сума и срок, подходящи за клиента, отговарящи на финансовото му състояние и финансовите му възможности. Налична е и преддоговорна информация, поднесена достъпно и разбираемо за потребителите.

- Бързина и коректност. Кредитните ни продукти са достъпни изцяло онлайн, само срещу лична карта, без доказване на доход и без посочване на поръчители и са на един клик разстояние 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Отговор на молбата за кредит се получава максимално бързо – в рамките на минути. Получаването на самите средства също става до минути, като може да се случи по най-удобния за вас начин – по банков път или на каса на EasyPay.

- Удобство при връщане на кредита. Потребителите ни могат да погасят своя кредит, както е най-удобно за тях – чрез банков трансфер, на каса на EasyPay или чрез Cashterminal.

- Разбирайки отлично, че невинаги може да прецените сумата, която ви е необходима, и е възможно да сте изтеглили по-малка сума от нужната, ви предоставяме и възможност за теглене на допълнителна сума по кредита в рамките на кредитния лимит.

- С разбиране за сложната финансова ситуация, в която може да се намирате, ние, от Vivus.bg, даваме възможност за удължаване на срока за връщане на кредита. Ако сте силно финансово затруднени и не съумеете да върнете кредита в уговорения период, имате възможност да се възползвате от опциите за удължаване на срока със 7, 14 или 30 дни. Това не само ще облекчи бюджета ви, но и ще съхраните кредитното си досие чисто, а отношенията ни – лоялни.

Работим за вас и с оглед на вашите нужди, заповядайте!