/ NOVA
Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР, DJ Дончо и още обичани здезди се събират на 27 април във Велинград за грандиозно 8-часово шоу
Любими изпълнители за първи път се събират на една сцена на Велика Събота във Велинград, за да зарадват малки и големи. Arte Spa&Park Hotel и този път ще изненада жителите и гостите на Велинград за празника с нещо мащабно и различно –  Музикалният фестивал Arte Makes: Music.

Сред участниците в събитието, което ще продължи от 14.00 до 22.00 ч. на 27 април, са Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР, DJ Дончо и много други...

Освен да се насладят на любимите си музикални парчета със съвременно звучене, гостите на събитието ще имат възможността да усетят истинско фестивално преживяване. Предвидени са няколко зони с храна и напитки и такива за отдих и развлечения..

Организаторите и част от изпълнителите ще провокират присъстващите да застанат зад една обща кауза, насочена към младите хора – инициативата „Заблуди в любовта”.

Билети за музикалния фестивал може да закупите от: www.eventim.bg/bg/ или www.ticketportal.bg/