Вижте защо 60-годишен рокер си направи паметна плоча приживе
Вижте защо 60-годишен рокер си направи паметна плоча приживе / Thinkstock/Getty Images
60-годишен рокер си направи паметна плоча приживе
89339
60-годишен рокер си направи паметна плоча приживе
60-годишен рокер си направи паметна плоча приживе
  • 60-годишен рокер си направи паметна плоча приживе
  • 60-годишен рокер си направи паметна плоча приживе

60-годишен рокер си направи паметна плоча приживе. Идеята на ексцентричния моторист е винаги да бъде готов за най-лошото, тъй като животът му минава на две колела, а на пътя всеки рокер го дебнат какви ли не опасности. И не само това - благоевградчанинът Стоян Величков е създал свой "Град на Ада", в който всяка вечер призовава дявола и всички сатанински сили.

"Тук живя и ще живее вечно в сърцата на мотористите Тони Рокерът Стрелата" - това пише на плочата, поръчана от благоевградския моторист Стоян Величков, решил приживе да си поръча надгробен паметник, за да не натоварва финансово близките.

За изработване на надписа получил отстъпка, след като стъписал с ексцентричното си желание погребалните агенти.

"Отидох в една погребална агенция и една жена ме гледа тъжно. А аз влизам с тъмните очила. Тя ми казва: Дайте снимката на умрелия. Но аз обяснявам, че умрелият стои пред нея. И тя ме гледа пет минути и не може да разбере какво става. Накрая каза да дам снимка и аз изпратих една с каската и рогата. Тя ми се обажда после, че всичко е наред. Отивам, вадя още 100 лева, за да й доплатя и тя каза, че имам отстъпка, защото мъжът й ме видял на снимка и се зарадвал, че аз съм най-известният рокер в България", разказа Стрелата.

Надгробната плоча скандализирала съседите му, тъй като седяла пред блока и затова той я преместил в ранчото си извън града, което той нарича "Град на Ада". Под плочата е оформен и гроб с налепени фигури на смъртта. Там е и ковчегът на нестандартния моторист.

Рокерът, който е кореняк софиянец и майор от запаса, изтъргувал душата си на дявола, се заклева да приключи земния си път и да остави следа в любимия си град на порока заради многото красиви жени в Благоевград.

"Ще видим коя енергия е по-силна - тази на Бог или тази на Дявола", казва Тони Рокерът.