Романтични вечери с премиерния сериал „Слънчеви момичета” по DIEMA FAMILY (ВИДЕО)

Гледайте началото на романтичната поредица на 22 април, понеделник, от 22.30 ч.

Гледайте началото на романтичната поредица на 22 април, понеделник, от 22.30 ч.
На 22 април в ефира на DIEMA FAMILY стартира премиерният сериал „Слънчеви момичета“, който ще плени зрителското внимание с епизодите си всяка делнична вечер от 22.30 ч. В романтичния разказ главната героиня е учител по литература от Измир с три прелестни и коренно различни дъщери. Животът ѝ е щастлив, докато един ден пътят ѝ не се пресича с този на харизматичен бизнесмен от Истанбул.

Слънчеви момичета
NOVA

„Слънчеви момичета“ е вълнуваща романтична история за 35-годишната Гюнеш, майка на близначките Назлъ и Селин и с две години по-малката Пери. Гюнеш се запознава с бизнесмена Халук Мертоглу, помежду им пламва страстна любов и скоро той предлага брак на любимата си. Дъщерите на Гюнеш обаче нямат представа за връзката на майка си и когато разбират за предложението, трите момичета приемат ситуацията по различен начин. Назлъ е изцяло против сватбата, а Селин смята, че този брак е страхотна възможност, както за майка й, така и за нея самата. Най-малката сестра Пери пък уважава избора на майка си и желае щастието й. Гюнеш и семейството ѝ ще се превърнат в неочакван проблем за фамилията на Халук - при запознанството им наяве ще излязат много тайни и нищо в животите на героите няма да бъде същото.

Слънчеви момичета
NOVA

В главната роля влиза актрисата Eврем Алася, която си партнира с актьора Емре Кинай. Двамата ще покажат завидни актьорски умения като влюбените Гюнеш и Халук. Дъщерите на главната героиня са изиграни от младите актриси Бурчу Йозберк и Хенде Ерчел като близначките Назлъ и Селин, и Мирай Акай в ролята на третата дъщеря Пери.

“Слънчеви момичета” e доказателството, че истинската любов съществува, скрита под различни форми – тази на една майка към децата ѝ и тази между двама влюбени. Могат ли обаче двете да вървят ръка за ръка, без проблеми и шокиращи разкрития?

Слънчеви момичета
NOVA

Вълнуващи вечери очакват зрителите на DIEMA FAMILY с епизодите на най-новия романтичен сериал „Слънчеви момичета“. Не пропускайте от 22 април всяка делнична вечер от 22.30 ч.