Разкрития и неочаквани обрати във финала на втория сезон на „Черният списък
Разкрития и неочаквани обрати във финала на втория сезон на „Черният списък / netinfo

Истината за миналото на Елизабет „Лиз" Кийн излиза наяве тази събота от 20.00 ч. по Нова

„Не можеш да прекъснеш танц с Дявола, преди да спре музиката". Това ще докаже големият финал на втори сезон на хитовия премиерен сериал „Черният списък" в специален двоен епизод тази събота, 5 март, от 20.00 ч. по Нова.

В продължение на три месеца отличената с „Еми" хитова поредица потопи зрителите на Нова в интригуващия свят на конспирацията и ги държеше в напрежение благодарение на своите ярки образи, мистериозен сюжет и неочаквани обрати. Бившият американски агент Реймънд „Ред" Редингтън, който от десетилетия е сред най-търсените престъпници, спечели сърцата на почитателите на криминалния жанр с неподражаемия си стил. Ред мистериозно се предаде на ФБР, предлагайки им помощта си, за да разкрият един по един политици, гангстери, шпиони и международни терористи от неговия „черен списък".

Всеки епизод тандемът между Реймънд „Ред" Редингтън и агентът на ФБР Елизабет „Лиз" Кийн разкриваше по една мистерия от подземния свят, но същевременно заплиташе още повече загадката какво се крие в отношенията помежду им. Финалът на втори сезон обаче ще даде отговорите на всички въпроси, които си задават зрителите за миналото на Елизабет Кийн.

Разкрития и неочаквани обрати във финала на втория сезон на Черният списък"
netinfo
„Ще станете свидетели на раждането на една съвсем нова Лиз", споделя актрисата Меган Буун за своята героиня в интервю за „Уол Стрийт Джърнъл". Елизабет ще разкрие тайната за своя произход, но цената, която ще заплати за това, е много висока. Досега агент Кийн действаше в рамките на закона, но обстоятелствата ще я изпратят от другата страна на барикадата, за да я сблъскат с най-трудните ѝ морални дилеми досега. Неочакваното развитие на събитията е удар за Ред, чиято основна цел винаги е била да предпази Лиз от последствията на нейното минало. Залогът за оцеляването на двамата ще се увеличи, тъй като новите злодеи в „Черният списък" ще се окажат на някои от най-високите позиции в държавата, а някои от довчерашните врагове, ще се превърнат в приятели...

Каква е тайната, която се крие в миналото на Лиз? Докъде се разпростира влиянието на Кабала по етажите на властта във Вашингтон? Дали Лиз и Ред ще успеят да се измъкнат от клопката, в която ще попаднат?

Не пропускайте развръзката на финала на втория сезон в специалния двоен епизод на „Черният списък" - тази събота, 5 март, от 20.00 ч. по Нова.