/ NOVA
Медията продължава да инвестира в качествено филмово съдържание и през новия телевизионен сезон
Хитовият медицински сериал „Откраднат живот“ се завърна в ефира на NOVA с дългоочаквания старт на осми сезон. Със силно актьорско присъствие, вълнуващи сюжетни обрати и завладяващ сценарий, „Откраднат живот: Кръвни връзки“ спечели телевизионната аудитория снощи.

Данните на международната пийпълметрична агенция Nielsen Admosphere Bulgaria регистрират, че премиерата на сериала отчита аудиторен дял сред зрителите в активна възраст (18-49 години) от 31.6% (на живо + отложена гледаемост в същия ден), като по този начин за пореден път надделява над турската поредица, излъчвана по bTV в същото време.

Откраднат живот
NOVA

И в новия телевизионен сезон един от основните акценти в съдържанието на NOVA са българските сериали. Тази есен медията предложи и новото заглавие „Пътят на честта“, което привлича все по-голяма аудитория.

Втори ден в ефира на NOVA зрителите имаха възможност да проследят драматичната история на силната и борбена майка Кера. Пийпълметричните данни показват, че аудиторният дял на втория епизод на „Пътят на честта“ е нараснал с 20% сред 18-49 годишните, в сравнение с премиерния, излъчен в понеделник.

„Откраднат живот: Кръвни връзки“ и “Пътят на честта“ са поредното доказателство за ангажимента на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качествени български сериали и филми.