Петко Папазов инспектира обект на компанията в Белгия
Новият „Шеф под прикритие“ следващата седмица е Петко Папазов – управител и съсобственик на компания за проектиране и изработка на стъклени и метални конструкции.

Петко е роден в трудолюбиво семейство в Стара Загора. Интересът му към строителните и монтажни дейности се заражда още в детска възраст. Голямата му мечта е да развие собствен бизнес и заедно с колегата си Николай основават компанията PN Systems през 2013 г. Амбицията на двамата е да излязат и на чуждестранни пазари. С много усилия и труд компанията вече успешно е позиционирана и в Белгия.

За да провери как протича работният процес във фирмата, Петко се подлага на пълна промяна и влиза в ролята на Андрей Михайлов – счетоводител, който участва в предаване за смяна на смяна на професии.

Шеф под прикритие
NOVA

През първия ден от прикритието си управителят на PN Systems прекарва с дългогодишен служител на обект в София. На Петко му трябват само няколко часа, за да разбере какви предизвикателства крие работата на подобен обект и високо оценява прецизността, с която се работи.
„Инспекцията“ на Петко продължава. През втория ден от риалити експеримента, управителят е впечатлен от млад и експедитивен служител. Лошото време и студа не плашат работника и всички операции са извършени безупречно.

Шеф под прикритие
NOVA

В третия ден от прикритието си, Петко ползва жокер „обади се на приятел“. Всички в планираната за вътрешна проверка база познават добре началника си и неговия глас. За да няма и най-малък риск от разпознаване, Петко праща свой близък, за да бъде неговите очи на място, а той наблюдава всичко, което се случва “на живо” в специално пригоден бус. Какво в производствения процес привлича вниманието на шефа и внедрения му помощник и как ще реагира на видяното?

Шеф под прикритие
NOVA

За финал, Петко посещава и обект на компанията в Белгия. Има ли разлика в работния процес у нас и в изнесената база, и какви изводи си прави шефът под прикритие, не пропускайте да проследите в понеделник.

Защо шефът събира в офиса си всички служители, участвали в обучението на счетоводителя Андрей? Ще има ли неприятни изненади, гледайте в новия епизод на третия сезон на „Шеф под прикритие“ на 4 февруари от 21.00 ч. само по NOVA.