Илко Илиев влиза в ролята на останал без работа актьор
В новия епизод на риалити формата „Шеф под прикритие“ зрителите ще видят Илко Илиев от Търговище, собственик и управител на „Мебел Стил“ - компания, произвеждаща висококачествени мебели за дома.

Илко стартира бизнеса заедно с брат си, но различните им възгледи за развитие на компанията стават причина да се разделят. Компанията е основана през 1996-та година в Търговище. Състои се от 3 завода и над 650 служители, а продукцията се разпространява в 20 европейски страни. За да провери как протича работният процес и с какво би могъл да го подобри, собственикът се подлага на пълно дегизиране. Неговото прикритие е ролята на Станко – актьор, останал без работа, малко преди да се пенсионира.

Първия ден от вълнуващото изпитание Илко прекарва в най-новия завод на компанията. Там е посрещнат от 31-годишния бригадир Стилиян. Младият служител показва как протича работния процес и какви усложнения биха могли да настъпят. Шефът е изненадан приятно от наблюдателността и подхода на младежа, но една определена ситуация привлича вниманието му.

Шеф под прикритие
NOVA

През втория ден на прикритието си, управителят посещава завода в село Макрополско. Знаейки, че в завода има проблем, свързан с работниците, Илко се опитва да разкрие първопричината за ситуацията. Там е посрещнат и обучаван за тапицер от Назлъ. Впечатлен от начина ѝ на работа, в нейните очи открива приятен събеседник, а може би и достоверен източник на информация, който може да помогне за разрешаване на казуса с работниците?

Тайната „инспекция“ на Илко продължава. Ден трети от вълнуващото преживяване, собственикът е приятно изненадан от лъчезарната и експедитивна служителка Деница, която работи от 5 години в компанията. Момент от личната ѝ история ще остави собственика на компанията безмълвен, а професионалните и човешки истории продължават.

Шеф под прикритие
NOVA

За да е сигурен, че работата се върши качествено, Илиев навлиза в един от най-важните и отговорни процеси на производството. Там се среща със служителката Айсел, чиято лична история кара собственика да разкрие прикритието си.

Защо шефът вика в офиса си всички служители, участвали в обучението на безработния актьор Станко? Какво е подготвил Илко Илиев за работниците си, проследете в новия епизод на третия сезон на „Шеф под прикритие“ на 28 януари от 21.00 ч. само по NOVA.