Малкият гений се бори за момичето на живота си в най-новия епизод на уеб сериала
Животът на Мишо от „Не така, брат!“ е изпълнен с обрати и за пореден път той ще се бори с любовта. В най-новия епизод на уеб тийн сериала, Мишо заедно с брат си Дидо, прилага нова техника за спечелването на сърцето на своята любима Блага. А именно първо да се докаже в очите на баща й – господин Дочев, който освен учител по физкултура е и инструктор по кормуване.   

Какви техники прилага Мишо? Разберете в новия епизод на сериала

След като успя да разочарова Блага, Мишо е категорично убеден, че тя е момичето на живота му. По идея на брат си, малкият гений се записва на шофьорски курс, убеден в максимата, че „ако спечелиш бащата, печелиш момичето”. Той е сигурен в себе си и е готов да привлече на своя страна инструктора Дочев. Ще успее ли Мишо да разтопи ледовете с бащата на Блага и по този начин да се приближи отново до нея?

Дидо
netinfo

Докато Мишо опитва различен подход в битката за сърцето на любимата, Дидо изпитва сериозни трудности с научаването на правилата за движение по пътищата. Правилникът за движение се оказва по-голяма трудност за големия брат, от колкото е предполагал, затова той се обръща за помощ към Мишо. Стимулът на Дидо да завърши по-бързо шофьорския си курс е фактът, че Беатрис прекарва все повече време с продуцентите си. А ако вземе книжка, Дидо ще може да бъде навсякъде с Беа, водейки я с колата на нейните концерти.

Кой ще поеме по пътя на любовта и кой ще получи сигнал „червено“ в новия епизод на сериала? Не пропускайте да гледате „Не така, брат!“  първо във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.