Милен Цветков и Даниел Петканов са изправени пред тежки загадки
Милен Цветков и Даниел Петканов са изправени пред тежки загадки / netinfo

Телевизионният водещ Милен Цветков и лудият репортер Даниел Петканов приеха предизвикателството да бъдат първите участници в новата уеб поредица „Мисията е възможна".

Онлайн шоуто, продуцирано от 7talents, поставя неочаквани, вълнуващи и дори шокиращи предизвикателства пред известни български лица.

В първия епизод Милен Цветков и Даниел Петканов попадат в една от тайните стаи в София с името Escape Egypt, в която трябва да решат десетки загадки, за да успеят да излязат.

Гробницата на Тутанкамон е опасана от катинари с кодове, които Даниел и Милен трябва да отгатнат, за да се спасят. Тайните на фараона се пазят от екзотични животни, настроени не особено дружелюбно към двете телевизионни звезди. Петканов и Цветков трябва да докажат, че са добър екип и имат бързи реакции и точна логика.

Дали ще подобрят рекорда за най-бързо решаване на загадките или ще поставят нов - за най-бавно преминаване? Колко общо са стаите, през които двамата трябва да преминат и какви други изненади ги очакват - вижте във видеото.

Мисията е възможна" е оригинална поредица на 7talents, която ще проверява способностите на родните звезди и често ще ги изправя пред техните страхове. Крайният резултат обещава да нареди видеата от поредицата сред най-смешните клипове на планетата. Не забравяйте да следите поредицата на http://vbox7.com/user:mission_is_possible.