/ NOVA
Сутрешният блок на NOVA NEWS се увеличава с още един час от юни
От понеделник (23-и май) късната емисия на Новините на NOVA е с нов начален час. Обобщението на най-важните теми от деня ще започва в 22:00 часа през летните месеци. То ще бъде представено от утвърдените двойки водещи на NOVA – Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов.

„Новият начален час следва естествената промяна на зрителските нагласи. Така нашата аудитория ще получава в удобно време обобщение на деня в късната емисия на NOVA“ – заяви Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

NOVA

Сутрешният блок на NOVA NEWS „Твоят ден“ се удължава от 1-и юни. Предаването на информационния канал вече ще започва с едночасов информационен блок от 8:00 до 9:00 часа и ще продължи до 12:00 часа. Спечелилият доверието на зрителите формат преди обед с водещ Лора Инджова ще продължи да следи пулса на делничните дни с актуални събеседници, експертни коментари и преки включвания от България и чужбина.

NOVA

„Твоят ден“ вече ще се излъчва до 12:00 часа и това ще ни позволи да бъдем надежден източник на информация в този активен часови пояс. Щастлив съм, че към доказалите се професионалисти в екипа на предаването се присъединяват още двама – Ваня Бедрова като продуцент и Васил Детелинов като изпълнителен продуцент“ – коментира Константин Караджов, изпълнителен продуцент на NOVA NEWS.

За Новините на NOVA

През последните години Новините на NOVA са най-използваният източник на информация, според данните от годишния Digital News Report на Института за изследване на журналистиката „Ройтерс“ към университета в Оксфорд. Според същото проучване новинарският сайт nova.bg заема първото място в класацията за най-силен онлайн канал за достоверна информация.

Новините на NOVA могат да се слушат и по радио NOVA NEWS, а подробности да се следят на сайта nova.bg. Новините на NOVA са и във Facebook, Instagram, Twitter, Telegram и Viber.

Бърз достъп до най-важните теми от България и света навсякъде и по всяко време предлага мобилното приложение на NOVA.

За NOVA NEWS

NOVA NEWS е информационен телевизионен канал с 24-часово информационно покритие. Той служи като отправна точка в моменти на актуални събития с извънредни включвания директно от най-горещите точки. Зрителите имат възможност да проследяват важните местни, национални, европейски и световни теми от деня с новини на всеки кръгъл час. В програмата на NOVA NEWS влизат още утвърдени публицистични предавания, както и директните излъчвания на значими за обществото икономически, политически, социални и културни събития.