Конкурс търси лого на проект за популяризиране на ученето
Конкурс търси лого на проект за популяризиране на ученето / netinfo
Министерството на труда и социалната политика обявява конкурс за разработване на лого по проекта "Популяризиране на ученето през целия живот в България", съобщиха от пресцентъра на министерството.

Проектът е част от програмата на Европейския съюз "Образование и обучение - 2010 г." Управлението на проекта ще се осъществява в партньорство между социалното министерство, Министерството на образованието и науката и Националната агенция за професионално образование и обучение.

В конкурса могат да участват физически или юридически лица, без ограничения в броя на предложенията, подадени от всеки участник. Логото трябва да отразява основната идея, заложена в концепцията за учене през целия живот, която Европейската комисия дефинира така: „всяка дейност за учене, предприемана през целия живот за одобряване на знанията, уменията и компетенциите в лична, гражданска, социална и свързана със заетостта перспектива”.

Крайният срок за изпращане на предложенията е 30 март. Авторът на най-доброто предложение ще получи парична награда от 800 лева.