Ивет Лалова
Ивет Лалова
Eдна от най най-бързите жени в историята на спринта, модел за подражание и вдъхновяващ лектор за личностно израстване. Ивет Лалова е не просто жена, а фурия!

Едва на 20 години става известна като най-бързата жена в света. Нейната обещаваща кариера претърпява драстичен обрат, когато получава фрактура на бедрената кост по време на състезание, която според лекарите слага край на спортната ѝ кариера. Противопоставяйки се на прогнозата, Ивет предприема пътешествие, характеризиращо се с издръжливост, устойчивост, силна воля и безпощадна решителност.

Забележителната й история, съчетана с участието й на пет Олимпийски игри и множеството награди, включително наградата от IOC Fair Play, я превръща в символ на вдъхновението в цял свят.

А сега ще я сподели и мотивира с нея по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие е Future Forum , организирано от NOVA и Webit , което ще се проведе на 23 и 24 октомври в НДК.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК

Отвъд спортните й постижения, Ивет е завладяващ мотивационен оратор, споделящ своите преживявания, опит и прозрения с организации в световен мащаб. Гледайки напред, тя си поставя за цел да продължи мисията си да вдъхновява другите да не се предават, развивайки своето пътешествие и бъдещата си сертификация като NLP ментор от обществото на Ричард Бандлър.
Присъедявайки се към сесията на Ивет Лалова, ще научете как да:

Намерите нужната мотивация:

Научете техники за поддържане на мотивация, дори в най-трудните моменти.

Овладеете изкуството на преодоляване на препятствия:

Разберете как да се справяте както с физически, така и с психически бариери по пътя към успеха.

Използвате доказани инструменти за успех:

Вземете практични стратегии и инструменти, които спортистите и успешните личности използват за постигане на целите си.

Изградите силен и подкрепящ екип:

Научете значението на това да сте заобиколени от правилните хора и как екипната работа увеличава личния успех.

Надскочите своите граници:

Разберете как да разширите границите си и да достигнете нови нива на представяне и развитие.

Намерите баланса между конкуренция и сътрудничество:

Открийте как да работите с другите, като запазвате конкурентен дух, който води до успех както за вас, така и за екипа.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПРОГРАМАТА НА FUTURE FORUM ТУК

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата. Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!