/ NOVA
Участниците ще покажат много артистизъм и отдаденост този уикенд по NOVA
Колко е важно общуването за успешни отношения в една връзка? Отговорът на този въпрос ще стане ясен в предаването „Един за друг“ тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Развоят на събитията миналата седмица бе поредното доказателство, че в играта няма нищо сигурно и последните могат да станат първи. Въпреки лошото представяне в първите две предизвикателства, Емил и Калина се справиха отлично с третото и се спасиха от елиминации. Вместо тях срещу Симона и Велислав се изправиха Веселка и Момчил, като младата двойка от Видин се раздели с възможността за победа, получавайки само гласовете на Емил и Калина.

Един за друг
NOVA

Този уикенд зрителите на NOVA ще открият неподозирани актьорски заложби у мнозина от мъжете. В игра на асоциации жените ще покажат дали могат да разбират добре своите половинки, които трябва да им обяснят различни загадки с думи и жестове. Комичните ситуации са неизбежни, особено при някои от двойките, които оставят всичките си задръжки настрана и се впускат в предизвикателството с голям хъс за победа.

В своето изпитание мъжете пък ще се наложи да правят две неща едновременно, разбирайки по трудния начин какво искат жените. Те ще отговарят на въпроси за желанията на половинките си, вързани за въртящо се колело, което ги потопява в басейн с главата надолу. Ще успеят ли мъжете да се концентрират и да демонстрират познанията си?

Какво още предстои в предизвикателството за двойки? Не пропускайте да разберете как ще се справят участниците в събота и неделя, 11 и 12 април, в 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и на сайта на предаването.