Емил Чолаков
Емил Чолаков / NOVA
Водещият Емил Чолаков дава старт на изпитанията с първо интригуващо предизвикателство и двойна изненада
Риалити форматът, който тества силата на любовта, „Един за друг“ се завръща тази събота в ефира NOVA. 13 нови двойки ще се впуснат във вълнуваща надпревара, за да докажат чувствата си, а най-добрите ще спечелят награда от 50 до над 100 хиляди лева. Водещият на най-романтичното предаване Емо Чолаков ще даде старт на 20 февруари от 20.00 ч. с първо двойно предизвикателство, в което участниците ще тестват доверието си, а също - дали притежават необходимите бързина и пресметливост.

Вторият сезон е подготвил повече от атрактивен каст, като сумарно влюбените са заедно от над 120 г. Част от тях са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Сред тях има такива с различни вероизповедания, както и двойки, които се връщат от Германия и Англия специално за формата. Кардиолог, граничен полицай, фотограф и DJ са част от професиите на новите участници.

NOVA

Сред двойките има такива с голяма разлика във възрастта – в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга - мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си и има три брака зад гърба си. Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастният – на 57. Зрителите ще видят още съпрузи с 35-годишен стаж в брака.

Много любов, вълнуващи предизвикателства и комични ситуации очакват двойките в новите епизоди на предаването. Какви ще са първите изненади и кой ще спечели предимство, не пропускайте в първия епизод на най-романтичния риалити формат утре вечер.

Гледайте „Един за друг“ на 20 и 21 февруари от 20:00 ч., а след това от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.