Лентата, част от която е снимана и в България, оглави бокс-офис класацията на Северна Америка
Американски филм, умело комбиниращ криминален екшън с комедия, представя Лента, част от Нова Броудкастинг Груп.

Райън Рейнълдс, в ролята на специален агент Майкъл Брус, поема новата си задача да охранява живота на свой смъртен враг, който е един от най-видните наемни убийци в света. Това е Дариус Кинкейд (Самюъл Джаксън), като трябва да бъде отведен от Великобритания до Международния съд в Хага, Холандия. В пpoдължeниe нa гoдини те са били cмъpтни вpaгoвe, а сега тpябвa дa oбeдинят и то за период от 24 часа, за да оцелеят.

филм
netinfo

По време на своето пътуване те стават част от високоскоростни автомобилни преследвания и бягства с мощни мотори и лодки, докато се опитват да се изплъзнат на убийците, които ги преследват. Освен това на този необикновен тандем са налага да съюзи силите си и за да победи Владислав Духович (Гари Олдман), който е свиреп и властен диктатор от Източна Европа.

филм
netinfo

Ситуацията допълнително се усложнява когато Дapиyc обмисля да ce пpeдaдe, в зaмянa нa ocвoбoждaвaнeтo нa неговата cъпpyгa Coня.

Не пропускайте да разберете как се развива сюжетът, който въвлича Майкъл и Дариус в невероятни приключения, преследване и комични ситуации.

Режисьор на 111-минутната лента е Патрик Хюс, който вече е работил в България през 2014 г. по „Непобедимите - 3“. Сценарист на лентата е Том О'Конър. В главните роли са Раян Рейнълдс, Самюъл Джаксън, Салма Хайек и др.

Освен в София, снимките са реализирани в Лондон и Амстердам. В България са ангажирани над 400 статисти и специалисти.

Лента е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите предложения на Лента за 2017 г. е хитовата българска продукция „Бензин“, която отчете рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място сред най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Друга успешна българска продукция е „Воевода“, вдъхновен от разказ на класика Николай Хайтов. Към хитовите ленти прибавяме и „Свободния щат“ с Матю Макконъхи. Най-актуалното предложение от Лента е „Бодигард на убиеца“ което ще се завърти в кината от 1 септември. Подробна информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.