/ Нетинфо
Съдържанието на платформата предлага актуална, подробна и достоверна информация в сектора
Уебсайтът CarMarket.bg е най-новото попълнение в разнообразното портфолио на водещата дигитална медийна и технологична компания Нетинфо. Платформата предоставя на потребителите достоверна, актуална и подробна информация в сектор автомобили, като се фокусира върху индустриални новини и технологии, но обръща специално внимание и на електрификацията на парка, системите за автономно управление, новостите, пазарните тенденции и нормативните промени, свързаните с България. >> https://bit.ly/34PJVYO

„Електрификацията, автономното управление и новите технологии ще трансформират автомобила в нещо, което преди години гледахме на кино. Но този процес изглежда необратим и леко объркващ в момента, заради което появата на CarMarket.bg e повече от логичен ход. Читателите и клиентите имат все по-голяма нужда да се ориентират в новостите, които ежедневно се появяват на пазара. Платформата е създадена, за да представя и споделя всички новости от света на автомобилите“, коментира главният редактор Пламен Георгиев, който отразява автомобилната тематика в продължение на 23 години.

Сред основните категории в CarMarket.bg се подреждат: Индустриални новини, Представяне на нови модели, Електрическа мобилност, Технологии, Любопитно от света на автомобилите, Студени досиета, Мотори и Полезни съвети.

Платформата предлага и специалната рубрика „Тест драйв“, чиято цел е максимално задълбочено представяне на качествата и спецификите в дизайна, задвижването и пътното поведение на конкретния модел, както и как той е подходящ за съответните потребители. Всичко това съпътствано с богат снимков материал.