/ NOVA
Премиерната криминална драма впечатлява с майсторски разказ и пълнокръвни герои
NOVA разработва нов слот в телевизионния ефир, в които ще предложи премиерното си заглавие тази есен – „Братя“. Криминалната драма ще се излъчва всяка делнична вечер в часовия пояс от 22:30 ч., като 30-минутните епизоди ще привлекат вниманието на зрителите с умел телевизионен разказ, плътни образи, заплатени криминални сюжети и сложни човешки взаимоотношения. Сериалът се нарежда сред акцентите в програмата на медията, която традиционно предлага на зрителите утвърдени и нови български продукции.

„За поредна година стартираме с три български сериала, с което сме изключително горди. В NOVA, сме убедени, че когато си медиен лидер, инвестицията в българското е въпрос на дълг. Ще продължаваме да подкрепяме родното изкуство и всички ангажирани с него и в името на нашите зрителите“, заяви Ива Стоянова – изпълнителен директор на Нова Броудкастиг Груп.

„Благодарим на NOVA за възможността. С реализация на повече нови проекти, ставаме все по-добри и конкурентноспособни и на други пазари“, сподели продуцентът Краси Ванков, по чиято идея е създаден сериалът „Братя“. Изграждането на историята трае повече от две години, като интригуващият телевизионен разказ е посветен на двама братя, които, на фона на изпепеляващи събития, се изправят един срещу друг като смъртни врагове. В ролите се превъплъщават Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Башар Рахал, Искра Донова, Стойо Мирков, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев, Дария Хаджийска, Мартин Петков, Леарт Докле, Христина Джурова, Мартин Димитров и Дани Ангелов. Сценарият е дело на едни от най-добрите в този жанр у нас – сценаристите Теодора Маркова, Невена Кертова, Георги Иванов, Александър Чобанов и Пламена Велковски.

Братя
NOVA

Сериалът „Братя“ беше представен за първи път на голям екран с ексклузивен двоен епизод на специално събитие, което срещна екипа и актьорския състав на продукцията с представители на медиите. Телевизионната премиера на криминалната драма е на 7 септември в 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Повече информация за „Братя“ може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.