От 7 септември от понеделник до петък от 22.30 ч. зрителите ще могат да се насладят на заплетения сюжет и изпепеляващите взаимоотношения между героите

Продуцентът Краси Ванков и един от главните актьори в сериала Владимир Михайлов гостуваха в студиото на „Здравей, България“, за да открехнат завесите за вълнуващата история, която предстои да проследим в ефира на NOVA.

„Героят на Владимир Михайлов е Драгомир Донков, брат на Борис Донков ( Калин Врачански). Те са двамата братя и главни действащи лица в криминалния сериал. В миналото са имали тесни и близки взаимоотношения, до израстването си, когато съдбата ги превръща във безмилостни врагове. Сложна житейска ситуация ги разделя до такава степен, че не са се виждали в продължение на дълги години. Защо не са се виждали, зрителите ще видят още в първия епизод. Жената, която стои между тях, е страхотната актриса Йоанна Темелкова. Не само жена обаче разделя двамата братя. Историята е много плътна и интересна и актьорите се справят прекрасно. Убеден съм, че зрителите ще оценят това“, разкрива продуцентът Краси Ванков.

„Основна заслуга за този проект има изграждането на историята, която направиха Теодора Маркова, Невена Кертова, Сашо Чобанов, Жоро Иванов, Пламена Велковски. С този екип преди две години започна работата по този проект. Много се радвам, че NOVA ни се довери и ни дава шанс да реализираме такъв ценен за нас проект в 22.30 ч. – час, който е интересен за аудиторията“, допълва той.

„Сценарият е майсторски написан. Всяко нещо с определена цел и причина. Допада ми, че в тази история никой не е само лош или само добър герой.
Обстоятелствата превръщат моят герой в студенокръвен и пресметлив човек, манипулатор. Животът е направил и него, и брат му сурови мъже, но моят герой е манипулативен и играе задкулисни игри. Използва всякакви средства, за да постигне целта си“, разказва Владимир Михайлов.

„Двамата братя стоят от двете страни на закона, но в основата на сериала е търсенето на човешката история. Как се получава така, че двама братя могат да се превърнат в такива смъртни врагове, че да изгубят представа за себе си. Между тях се случват изпепеляващи събития, но те разбират, че всъщност са двете страни на една и съща монета. Ценното в развитието на героите е това, че всъщност виждаме колко добро се крие в лошия и колко лоши качества притежава добрият. Действията ще се разкриват стъпка по стъпка. Какво се е случило в миналото е много важен момент, който предопределя и епизодите напред. А криминалният момент се допълва от взаимоотношенията между героите, които стоят привидно от едната или другата страна на закона“, пояснява Краси Ванков.

Гледайте "Братя" всеки делничен ден от 22.30 ч. по NOVA.