Най-голямата българска поща отговаря на най-често задаваните въпроси от потребителите с поредицата „АБВ Съвети”
АБВ Поща, част от портфолиото на Нетинфо, отговаря на най-актуалните потребителски въпроси, свързани със сигурността в онлайн пространството и използването на електронна поща в специалната си поредица от видеа – ”АБВ Съвети”.

Всеки месец в своя блог екипът на най-голямата българска електронна поща АБВ Поща ще представя видео със съвети на базата на най-често задаваните въпроси от онлайн потребителите.

Още първото видео от „АБВ Съвети” ще разкрие подробности за спама, както и какви са начините да се спасим от нежелани съобщения в пощенската си кутия. Какви са конкретните стъпки за ограничаване на спама и как да защитим електронната си поща - отговорът ни очаква в първото видео от поредицата „АБВ Съвети”

В „АБВ Съвети“ ще бъдат представени още 11 теми, свързани с електронната поща и нейното безопасно използване. Потребителите ще научат какво е фишинг, как да използват филтри в АБВ Поща, как да почистват пощенската си кутия и още от най-актуалните теми, от които се интересуват потребителите.

АБВ Поща се стреми да предлага сигурност, леснота и удобство за своите потребители. Наскоро пощата въведе и нова функционалност за своето мобилно приложение. Чрез нея може да пишете съобщения, дори когато нямате интернет, а АБВ Поща автоматично ще ги запази и изпрати, когато връзката бъде възстановена.

Потребителите могат да следят видеата от поредицата ”АБВ Съвети” в блога на АБВ Поща.