В 18.00 ч. тази вечер започва боксовата гала вечер "Последното отброяване" в "Арена Армеец"
Девет двубоя подгряват сблъсъка между българския шампион Кубрат Пулев и американския му съперник Кевин Джонсън тази вечер на боксовия ринг в зала "Арена Армеец" в София. Организаторите съобщават, че боксовата гала вечер "Последното отброяване" започва в 18.00 ч., тоест един час по-рано от първоначално обявения. Всички мачове ще се излъчват на живо по DIEMA SPORT 2, част от спортния пакет DIEMA EXTRA, както и онлайн в платформата GONG PLAY.

Най-добрият боксьор на България Кубрат Пулев има шанс да защити своята Интерконтинентална титла на Световната боксова асоциация (WBA) в двубой с бившия претендент за отличието Кевин Джонсън. Кобрата триумфира на родна земя на 3 декември 2016 г., когато за първи път се би в България и принуди бившия световен шампион на WBC Самюел Питър да се откаже след едва три рунда пред 15 000 български фенове. В рамките на боксовата гала вечер ще има общо 10 боксови срещи, като на ринга излиза и братът на Кубрат – Тервел Пулев за третия си мач като професионалист.

Анализи на специалисти, интервюта със звездите и любопитни моменти от боксовата гала вечер ще предложи студийната програма в ефира на DIEMA SPORT 2, която е с начален час 17.30 ч. Водещ на коментарното студио е Емил Здравков, а всички подробности на живо от залата ще предава репортерът Гено Даскалов. Как протича подготовката за голямото боксово събитие в залата вижте във видеото от "Здравей, България" тук.

Не пропускайте двубоя между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън тази вечер от 18.00 ч. на живо по DIEMA SPORT 2 и в платформата GONG PLAY. Билетите за боксовия мач в зала "Арена Армеец" в София се продават в Еventim.bg