Жена с физически увреждания съди Джони Деп
Жена с физически увреждания съди Джони Деп / снимки: Reuters

Жена с физически увреждания заведе дело срещу актьора Джони Деп, защото охранителите му я изтласкали от седалката й по време на концерт.

Инцидентът се случил по време на концерт на Иги Поп в Холивуд Паладиум в Лос Анджелис миналия декември. 52-годишната жена, наречена Джейн Доу (Джейн Доу е име за неидентифицирана жена, която може да бъде и страна в съдебен процес или защитен свидетел), е завела иск в понеделник. В него тя твърди, че Деп наредил на охранителите си да я хванат за китките и да я повалят на земята, след като тя се опитала да стигне до седалката си във ВИП зоната на залата.

Жената твърди, че била преместена толкова грубо, че дрехите й били раздърпани, обувките й се изхлузили, а панталоните й паднали, "излагайки задните й части" на останалите зрители, се казва в съдебните документи, цитирани от сайта "E! News".

Жената допълва, че Джони и охраната му се събрали на едно място и говорели помежду си, докато гледали към нея, а актьорът "наблюдавал пряко и ръководел настоящите и бъдещите действия на охранителите си", посочва БГНЕС.

Тя отбелязва, че се е почувствала наранена от "крайното и възмутително унижение", на което била подложена. Срещу Деп и Холивуд Паладиум е заведен иск за неуточнено обезщетение заради цял списък от нарушения, включително небрежност, нападение, нанасяне на побой, нарочно нанасяне на емоционален дискомфорт и дискриминационна политика на публично място.

Жена с физически увреждания съди Джони Деп
netinfo