Актрисата и сценарист бе звезден гост в „Елегантният четвъртък“
Фантастичната Здрава Каменова покори сърцата на всички гости в емблематичното за София събитие „Елегантният четвъртък“. Специалните срещи от поредицата ивенти се организират от първата в България академия за етикет, протокол и лайфстайл „Живей елегантно.  Академия „Живей елегантно“ предлага знания и умения: как да изграждате успешен публичен образ, как да представяте завладяващо вижданията си пред бизнес партньорите си, как да направите камерата свой приятел и да излъчвате увереност пред медиите. 

Сред публиката на събитието бяха и създателките на академията: първата дама Антонина Стоянова, неповторимата Богдана Карадочева и бизнесдамата Нели Беширова. Повече от час гостите на клуб Black&White в Grand Hotel Millennium бяха в очарователния плен на актрисата с „най-стабилно“ име в България. В своя неподражаем стил Здрава Каменова разказа моменти от живота си, предизвиквайки буря от силни емоции, размисли, бурни аплодисменти и широки усмивки сред публиката. На въпрос от гостите какво я вдъхновява най-много, тя отговори, че реалните житейски истории са в основата на най-добрите текстове.

Като финал на импровизираното шоу гостите имаха уникалната възможност да поговорят лично със Здрава Каменова и да ѝ зададат въпросите, които са искали да питат, докато е била на сцената или на екрана. Изживяването в споделената вечер бе придружено от изискана селекция вина, подбрани специално за „Елегантният четвъртък“.

„Елегантният четвъртък“ е част от светския календар на културния и бизнес елит в София. Поредицата събития се организират, като част от съвместното партньорство между Академия "Живей елегантно" и продуцентска къща Palms Music. Модератор на събитията е радиоводещата Цвети Георгиева.
Повече за следващите звездни срещи, както и информация за курсовете и обученията, организирани от Академия „Живей елегантно“, може да намерите на сайта на академията www.lea-academy.eu.