Защо се съблякоха актьорите Еван Рейчъл Уд и Крис Еванс (СНИМКИ)
Защо се съблякоха актьорите Еван Рейчъл Уд и Крис Еванс (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Еван Рейчъл Уд накара Крис Еванс да се усмихне, когато двамата се срещнаха, преди да се снимат за рекламна кампания на парфюм, съобщи Контактмюзик.

Селена Гомес се съблече за GQ (СНИМКИ/ВИДЕО)

29-годишната актриса и звездата от филма "Отмъстителите" се съгласиха да се разсъблекат за еротичната рекламна кампания на новия парфюм. Уд призна, че това не е било толкова притеснително, колкото е очаквала, че може да е.

Три горещи снимки, които развълнуваха интернет

"Той бе много внимателен и това до голяма степен улесни нещата", заяви актрисата. "По време на снимките слушахме музика, продуцирана от "Мотаун", и много се забавлявахме", призна тя.

Уд обаче призова феновете да не се взират прекалено в еротичната реклама, която създава впечатлението, че двамата правят секс. Тя поясни, че всичко в рекламата е представено така, сякаш двамата правят секс на брега, но това не отговаря на истината. Еван се почувствала неловко, докато била в подобни пози.

Уд, която бе омъжена за Джейми Бел и сгодена за Мерилин Менсън, разкри, че по време на снимките за рекламната кампания се сприятелила с Еванс, станал известен с превъплъщението си в образа на Капитан Америка.

"Крис наистина е чудесен - той има значителен принос за успешните снимки и аз действително имах късмет да работя заедно с него", отбеляза актрисата.

Източник: БТА