Замразяват „Двама мъже и половина” заради Чарли Шийн
Замразяват „Двама мъже и половина” заради Чарли Шийн / Reuters

Холивудското "лошо момче" Чарли Шийн постъпи в рехабилитационен център часове, след като беше изписан от болница след бурно парти, на което се твърди, че злоупотребил с кокаин, съобщи ДПА.

Продуцентите на комедийния сериал "Двама мъже и половина" обявиха, че работата по филма се замразява, докато 45-годишният Шийн не излезе от здравното заведение, чието име не се споменава. "Ние сме дълбоко загрижени за неговото здраве и благополучие и подкрепяме решението му", заявиха те в официално съобщение.

Това е третото постъпване на Шийн във възстановителен център за последната една година, на фона на все по-разпалените дискусии в обществото около личния живот на най-скъпо платения телевизионен актьор. Твърди се, че Чарли Шийн получава над 27,5 милиона долара годишно, посочва БТА.

Все още няма официална информация за причината Шийн да бъде приет по спешност в болница в четвъртък сутринта, но според уебсайта TMZ.com причината е злоупотреба с кокаин, след като дилър доставил на актьора дизайнерско куфарче, пълно със скъпия наркотик по време на парти, което продължило 36 часа.

Приятел на Шийн обаче отрече наркотиците да имат нещо общо с хоспитализирането на актьора и обясни, че той е получил херния от много продължителен смях, докато гледал телевизионно шоу. Говорител на Шийн отрече съобщения, че телевизионната звезда злоупотребява с наркотици.