За да зарадва сина си гей: 61-годишна жена роди собствената си внучка (ВИДЕО)

/ ThinkStock/Getty Images
61-годишна американка стана сурогатна майка на сина си и съпруга му и роди собствената си внучка, съобщи Би Би Си.

Сесил Елидж от Небраска разказа, че когато синът ѝ Матю и съпругът му споделили, че искат да имат дете, веднага им предложила услугите си. Всички се разсмели и продължили да се шегуват по темата. Тогава тя била на 59 години и идеята не изглеждала реалистична.
"Приличаше на красив жест от нейна страна - каза съпругът на сина й Елиът Дохърти. - Тя е толкова всеотдайна". https://twitter.com/NBCNightlyNews/status/1112157562705772544
Когато Матю Елидж и Елиът Дохърти започнали да разглеждат сериозно възможностите, лекар им казал, че този вариант е много уместен. Направените изследвания показали, че Сесил Елидж може да износи бебето.

Звездни гей двойки (ГАЛЕРИЯ)

Синът ѝ Матю осигурил спермата, а сестрата на Елиът - яйцеклетки. След ин витро оплождането бременността на Сесил преминала гладко. Обичайните симптоми били малко по-тежки в сравнение с предишните ѝ три деца. Най-очевидният признак за възрастта ѝ бил, че не видяла втората чертичка на теста за бременност заради влошеното си зрение.
Малката Ума Луиз се е родила миналата седмица. Заради законодателството на щата Небраска бабата Сесил е записана като нейна майка.


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА