/ NOVA
Специалната предпремиерна прожекция на новия сериал на NOVA събра над хиляда зрители пред крепостта „Баба Вида“
Вчера жителите на град Видин имаха възможността да гледат ексклузивно първите два епизода на най-новия сериал на NOVA “С река на сърцето“. Местната общност, която от няколко месеца се вълнува за предстоящата премиера на семейната сага, изпълни пространството пред крепостта „Баба Вида“. Сериалът се снима в най-живописните и красиви места на Видин, а жителите на града са нетърпеливи да видят едно от най-очакваните заглавия през есенния телевизионен сезон в ефира на NOVA.

„Нямам думи, с които да опиша вълнението от срещата си с хората от Видин. Всички са изключително добронамерени, гостоприемни и искрени. Всеки ден ни спират, разговаряме за нещата от живота и ни разпитват за сериала. Вълнуваме се заедно, защото Видин е главен герой в продукцията“, сподели Яна Маринова

С река на сърцето
NOVA

С река на сърцето
NOVA

„Виждам вълнението на хората от Видин, които наистина нямат търпение да гледат сериала, който е заснет в техния град.“, каза Александър Сано.

„Ако трябва да съм честен, огромният интерес не ме изненадва, защото зад продукцията стои изключителен екип от професионалисти, с които е удоволствие да се работи. Вярвам, че зрителите ще го оценят.“, допълва Александър Димов.

Преди прожекцията феновете от Видин и региона имаха възможност да се срещнат лично с актьорите и екипа на новия сериал, да се снимат с тях и да получат автограф.

Телевизионната премиера на интригуващата семейна сага „С река на сърцето“ е на 13.09, а зрителите ще могат да следят епизодите всяка седмица от вторник до петък точно в 20:00 ч.

С река на сърцето
NOVA

С река на сърцето
NOVA

Зад филмовата продукция „С река на сърцето“ стои екип от доказани професионалисти - главният оператор Андрей Андреев, главният сценарист Георги Тенев и композиторът Виктор Стоянов. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а продуцент - Светлин Нейнски.

„С река на сърцето“ следва дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качествени филмови продукции, да подкрепя творческите професии в тази сфера и активно да участва в развитието на филмовата индустрия у нас.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.

С река на сърцето
NOVA