Албена Вулева получи Щита на SDI
Вторите елиминации в Big Brother: Most Wanted се проведоха в понеделник вечер. Весела Нейнски e вторият съквартирант, който напусна шоуто. Напускането й натъжи най-много Албена и Джулиана, които видимо бяха изненадани от избора на зрителите.
 
Пред Ники Кънчев Весела сподели, че дава Щита на SDI на Албена и заяви, че има няколко човека, които искат да победят в шоуто.

Силни емоции и опустошителни скандали в Къщата на Big Brother (ВИДЕО)
 
След изпълнението на мисия „Ах този Джизъс!“ съквартирантите бяха зарадвани, че са я изпълнили успешно и за кратко имаха възможност да се зарадват, че отново ще имат топла вода и достъп до склада. Радостта им обаче беше помрачена от Биг Брадър, който отново наложи санкции, заради Златка и Емануела, които си свалиха микрофоните и се скриха в банята.
 
Ситуацията сериозно разстрои Златка, която се почувства виновна. В крайна сметка Биг Брадър предложи на двете жени да споделят пред всички за какво са си говорили и да прецени дали да възстанови нормалния живот в Къщата. Златка и Емануела изпълниха задачата и зарадваха съквартирантите.

Big Brother: Most Wanted Pictures представя: „Ах, този Джизъс!“ (ВИДЕО)
 
Утре ще видим и какво се случва в новата мисия „Уагабунга“, както и кой наруши тайната на номинациите и какво следва от това. Всичко това - от 21:00 часа по NOVA.
 
Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването