Вече можете да си купите бунгало със 100% защита срещу зомбита
Вече можете да си купите бунгало със 100% защита срещу зомбита / Thinkstock/Getty Images

На британския пазар бяха пуснати в продажба бунгала, притежаващи сертификат за стопроцентова защита от нападения на зомбита, пише агенция ЮПИ.

Новият продукт носи търговската марка Zombie Fortification Cabin и според производителите е единственият в света с подобна гаранция, която се разпростира за период от 10 години. Началната цена на преносимата конструкция е 112 898 британски лири, като монтажът струва допълнително около 21 хиляди лири.

Ако искат да получат обезщетение за 10-годишния гаранционен период, при положение, че в бунгалото е проникнало зомби, клиентите ще трябва да докажат на производителя присъствието нарушителя - жив възкръснал от мъртвите.

Базисният модел на укритието включва бодлива тел, бронирани стъкла, люк за бягство, складово помещение за провизии, наблюдателница на горното ниво с възможност за 360 градусово проследяване на задаващи се зомбита. Допълнително клиентите могат да си поръчат слънчеви панели, специализирани помощни средства срещу безредици и камери за наблюдение.

Източник: БТА