Устата превзема Facebook със своя собствена игра
Устата превзема Facebook със своя собствена игра / netinfo

Устата планира да произведе собствена Facebook-игра. Той обмисля да анимира образа си, за да се "остави в ръцете" на хилядите си фенове и приятели в социалната мрежа и да ги забавлява по нов начин. Изпълнителят иска в най-скоро време да представи новото си начинание, но преди това му предстои да издири най-оригиналния сценарий.

Затова той организира национален конкурс за сценарий в периода 1 март-15 април, на финала, на който, разбира се, ще раздаде и награди. Наградният фонд от 5000 лв. ще бъде разпределен между най-добрите предложения. Търсят се млади и ентусиазирани хора, запалени геймъри, фенове, автори на любителски разкази или професионални сценаристи, които имат свежи идеи и новаторско мислене.

Желателно е сценариите да са отворени, без край, с нестандартно съдържание, забавни и интересни за хора от всички възрасти. Сценариите трябва да са съобразени със спецификата на Facebook-игрите за приобщаване на „приятели" от Facebook и това да е заложено в тяхната концепция.

„Целта на този проект е да покаже, че в България има млади и креативни хора, има талантливи сценаристи и дизайнери, които са готови да променят облика на виртуалния Facebook свят, в който все повече хора прекарват своето време", споделя Устата за идеята си.

Своите  сценарии и информация за себе си (име, години, адрес, телефон за контакт), изпращайте на e-mail: game@ustata.bg. Всеки автор може да участва с неограничен брой сценарии. Краен срок за подаване на сценариите - 15 април 2010. Най-оригиналните от тях ще бъдат селектирани, а техните автори поканени на лично интервю с Устата и екипа, разработващ играта.