/ Gulliver/Getty Images
Жан-Клод Ван Дам без съмнение е една от най-чаровните холивудски звезди. Той е добре познат и много обичан актьор още от екшън филмите от 90-те години. Тогава той беше идолът на много млади хора, които искаха да бъдат като него – силни и непобедими. Днес той вече е почти на 60 години, но продължава да има този образ и да привлича вниманието към себе си с ентусиазма и неизчерпаемата си енергия.

Това особено личи от последното видео, публикувана на официалната му фейсбук страница, където той демонстрира изключителна физическа подготовка и опит, които предава на младите му последователи. Жан-Клод Ван Дам показва конкретни движения, тактики и умения на своите ученици, а те прилежно повтарят наученото.
 
 

 

Публикувахте от Jean-Claude Van Damme в Сряда, 12 август 2020 г.

Почти 10-минутното видео, което той пусна на живо, има над 550 000 преглеждания и хиляди коментари само за първите 2 часа. Да, със сигурност Жан-Клод Ван Дам не е забравен!

През годините Жан-Клод Ван Дам не спира да спортува и да набляга на здрави тренировки, за да поддържа тялото си в отлична форма. Той тренира усилено във фитнеса поне 6 пъти седмично, като залага на разнообразни упражнения с големи тежести. Храни се внимателно. Именно и заради тази комбинация дори на почти 60-годишна възраст, Жан-Клод Ван Дам изглежда безупречно.