Сезоните се менят, позициите на звездите и планетите също, което означава, че и благоприятните периоди за една или друга зодия се променят и тази есен на някои ще им върви повече, отколкото на други. Късметът за някои ще дойде във финансовата и работна сфери, при едни в любовта, а ори други под съвсем различна форма. Вижте трите зодии, които ще властват тази есен в канала "Видео хороскоп" във vbox7

Овен

Овните ще имат огромен успех в работата си. Има проект, който искат отдавна да се задвижи и той най-сетне ще даде резултати, което означава и добри финансови постъпления за вас.

късмет
iStock/Getty Images

Дева

Девите са благословени в любовта този сезон и необвързаните биха могли да открият любовта на живота си. Обвързаните пък ще се чувстват по-влюбени от всякога и ще се почувстват готови са по-сериозна крачка.

Риби

Късметът при Рибите ще си бъде просто късмет, което е напълно достатъчно в техния случай. Всеки аспект от живота ви ще се радва на благоденствие и настроението ви определено ще бъде по-приповдигнато тази есен и има защо - чакат ви приятни изненади.

късмет
iStock/Getty Images


 
Edna.bg