Поп, рок и ненадминати имитации превзеха сцената на „Като две капки вода“ в понеделник вечер. Победител в поредната нощ на имитациите беше ТИТА, която нажежи сцената с танците на Тина Търнър.
 

Хитовата изпълнителка се превърна във вокален педагог на Петя Буюклиева, която имаше за задача да се преобрази в самата ТИТА. Голямата изненада на вечерта беше появата на Криско, който партнираше на Петя в хитовия дует.
 

Вечерта беше открита от Милко Калайджиев, който минути преди образа на Енгълбърт Хъмпърдинк сподели с чувство за хумор, че вече се е лишил от извивките в гласа, дори и в песните си.
 
„Всеки път те преоткривам. Справи се перфектно – обичам те!“, заяви специалният гост на журито – Орлин Горанов, след като Мария Илиева разтърси сцената с британски акцент и неуправляемите движения на Кийт Флинт от The Prodigy.
 

Дичо се превъплъти в образа на Били Гибънс от легендарните ZZ Top, а Папи Ханс получи първи овации за женски образ в шоуто с Lady Gaga.
 
„Тази вечер не излизам като състезател, а като победител“, заяви Деси още преди появата си на сцената с песента Man in the mirror. Певицата сподели, че песента има важно послание за нея, а в детството си е събрала повече от 5000 подписа с покана към Краля на попа.
 
Стефан Илчев създаде един от най-позитивните си образи със Ceelo Green.  
 

След кратка пауза, на 6 май зрителите ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова. Бутонът на късмета предизвика Папи Ханс да се преобрази в Енрике Иглесиас, а Милко Калайджиев ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство в шоуто с Лили Иванова.
 
Дичо ще изпее едно от култовите парчета на U2, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се впусне в една от незабравимите балади на Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае с творчеството на The Weeknd. Победителката за вечерта ТИТА ще избира между Ерос Рамацоти и Шер за имитацията звездния дует.

Поп, рок и ненадминати преобразявания превзеха сцената на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването, официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.