Завършилите на второ място София и Тихомир са последните гости в официалния подкаст на “Един за друг”. Пред водещата на “Един без друг” Денислава Велкова те казаха, че не съжаляват, че са загубили финала от Михаела и Венци и посочиха кои са участниците, които са играли нечестно.

Тихомир сподели, че агитката, която е стискала палци на Михаела и Венци и се радваше на провалите на него и София, го е мотивирала да се представя по-добре. Инфлуенсърката от Харманли призна, че с Тихомир са стискали палци на Данчо и Елизабет и биха се радвали те да спечелят. Тишо, който е бивш спортист разказа, че спортната злоба го мотивира.

София и Тихомир Един за друг
NOVA

София и Тихомир бяха категорични, че има двойки, които са играли мръсна игра. Въпреки това те казват, че коалициите в “Един за друг” са се получили естествено. Тихомир определи една от жените като най-голям стратег във Вилата на любовта.

София и Тихомир Един за друг
NOVA

Семейството сподели, че има няколко причини, поради които не са били харесвани от останалите двойки. Едната причина е, че бяха първата двойка, която прекрачи входа на Вилата на любовта. Другата причина е, че са били в една стая с Ивана и Ивайло, които бяха една от най-недолюбваните двойки.

София и Тихомир Един за друг
NOVA

Тихомир и София бяха категорични, че в голямата коалиция е имало бушони. Това са били Денис и Дарина, които са били прекалено добри с останалите, и още една двойка, която не са осъзнавали, че са жертви.

София и Тихомир Един за друг
NOVA

Те споделиха, че много се радват на победата на Михаела и Венци. В "Един без друг” те разказаха, че последните дни във Вилата на любовта са били трудни. София сподели, че високите залози на Тихомир са били товар за нея, но са ѝ помогнали да израстен като човек.

София и Тихомир Един за друг
NOVA

София разказа, че е възпитана от своя баща никога да не се отказва. Това, което я мотивира е да ѝ казват, че не може да направи нещо. Това е била причината и Тихомир да е по-остър на противоречивото изпитание с бънджито.

София и Тихомир Един за друг
NOVA


В “Един без друг” София разказа за работата си като полезен инфлуенсър, за участието си в Мисис България и защо кръщава вещите си вкъщи с човешки имена.

София и Тихомир Един за друг
NOVA

Гледайте епизодите на подкаста „Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.