/ Gulliver/Getty Images
Тейлър Суифт изненада феновете, като покани Найл Хоран на сцената в първия от двата си концерта в две последователни вечери на лондонския стадион "Уембли", за да изпълни песента си "Slow Hands", съобщи Контактмюзик.
 
Тейлър Суифт – магнетична и адски секси (СНИМКИ)

Певецът от "Уан дайрекшън" се присъедини към изпълнителката на хита "Delicate" на сцената и двамата изпълниха заедно песента му "Slow Hands". Суифт заинтригува феновете, като заяви, че специалният й гост вече е пял няколко пъти на "Уембли". Като си има предвид, че по същото време Ед Шийран, с когото тя неведнъж си е сътрудничила, изнасяше свое собствено шоу в Кардиф, Уелс, феновете се питаха кой ще е гостът.

Представяйки ирландския любимец на феновете, тя заяви: "Когато за пръв път се залавяш с нещо, искаш да почерпиш опит от човек, който вече е минал по този път. Развълнувана съм, че ще поканя да се качи на сцената изпълнител, който вече няколко пъти е пял на "Уембли". Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че Найл Хоран е тук".
 
Кейти Пери изпрати маслинова клонка на Тейлър Суифт (СНИМКИ)

Изпълнителят на песента "This Town" няколко пъти е пял на "Уембли" заедно с Хари Стайлс, Луис Томлинсън и Лиъм Пейн от "Уан дайрекшън" и бившия член на бандата Зейн Малик. Хоран дебютира като соло изпълнител на "Уембли" миналата година в рамките на Летния бал на радио Кепитъл Еф Ем.
 

Gulliver/Getty Images


По-рано по време на същия концерт Чарли Екс Си Екс и Камила Кабело се качиха на сцената, за да изпълнят заедно със Суифт нейния хит "Shake It Off". Концертът бе от турнето по стадиони "Reputation" на Тейлър Суифт.
 
БТА