Стефания Колева и Ваня Щерева представиха прическите на лято 2014
Стефания Колева и Ваня Щерева представиха прическите на лято 2014 / БГНЕС

Топли златисти нюанси, късо каре със специални удължения и натурален грим в кафяво. Това са топ тенденциите за лятото на 2014 година, представени от Стефания Колева и Ваня Щерева, предаде БГНЕС.

СНИМКИ: Бъди кралицата на бала: Идеи за грим и прическа от звездите

Коафьорката Вили Брошукова препоръча на дамите, които искат да бъдат в крак с модата през това лято, да използват специални продукти, които предпазват косата от слънцето, така както го правят и за кожата си.

Вили подчерта, че и това лято правите бретони и късите прически отново ще бъдат актуални, но обърна внимание, че те са подходящи за дами с перфектни лица, защото късата коса изважда на показ и най-малките бръчки и белези по лицето. Коафьорката също посъветва жените да не ходят постоянно с вързана коса, тъй като по този начин тя се напряга.

Що се отнася до грима, наблегнете на естествените тонове, като фон дьо тенът не бива да си личи от разстояние от 40 см. Веждите, които са и рамката на лицето, е желателно да бъдат дебели.

За мъжките прически Вили обясни, че най-модерни ще бъдат тези с перчем и изтънена коса покрай ушите.

Прибраният и стилизиран класически кок пък е сред хитовете при абитуриентските прически, но ако изберат буклите и небрежно разрошената коса за балната вечер, младите момичета също няма да сбъркат.