Стефан Илчев спечели поредна награда в „Като две капки вода“ с образа на Селин Дион и песента с предизвикателно висока тоналност – All by myself. Въпреки притесненията изпълнителят вдигна на крака публиката и получи поздравления от продуцента на шоуто Маги Халваджиян, който възкликна: „За такива моменти правим това шоу!“. Стефан добави, че някои от движенията в имитацията му са заимствани изпълнение на певицата в Лас Вегас, което е имал възможност да види на живо.
 

Бившият вокал на D2 – Дичо, стана вокал на U2 за една вечер с образа на култовия фронтмен Боно. „Посланието на тази песен е, че независимо от различията, всички ние сме хора и трябва да си помагаме“, разказа рок изпълнителят, минути преди излизането си на сцената. За разлика от предишния си двоен образ, когато заложи на танците, този път ТИТА акцентира върху емоцията в изпълнението на Шер и Ерос Рамацоти.
 

Милко Калайджиев призна, че е изкарал празниците в репетиции за един от най-сложните образи от участието му в шоуто – този на Лили Иванова. „Независимо, че нямаш нищо общо с Лили Иванова, ти си изключително готин и аз много харесвам преобразяванията ти!“, заяви гостуващият член на журито Виктор Калев. На противоположно мнение се оказа Фънки, който стана и прегърна попфолк певеца с адмирации за изпълнението му.
 

Петя Буюклиева се превърна в руската „жена на всички времена“ – Алла Пугачова. Папи Ханс внесе романтика в залата с една от емблематичните балади на Енрике Иглесиас, а Деси Добрева получи безапелационна подкрепа от журито за фънк звученето на The Weekend, чиято визия е изграждана от гримьорите в продължение на шест часа.  Мария Илиева беше обявена за участник „без лимит“ на възможностите, след като премина успешно и в полето на фолклорната музика с Верка Сидерова.
 

Специален гост на шоуто беше и Димитър Бербатов, който представи младите участници, подкрепени от неговата фондация. „Това е предаването, в което всички празнуват таланта! Това правим и в нашата фондация – подкрепяме таланта на тези деца, които стигат до международни успехи и олимпиади. Благодаря на всички тях, които продължават да развиват и мен в професионален и житейски план. Благодаря на Маги Халваджиян за възможността да бъдем тук!“, разказа развълнуван българският футболист.
 

В понеделник вечер Дичо ще бъде Албано и Ромина, а Деси Бакърджиева ще се преобрази в Милко Калайджиев. ТИТА ще се върне в ранните години на Бритни Спиърс, а Петя ще опита истинско рок звучене с Kiss. Милко Калайджиев ще избира между Братя Аргирови, а Папи Ханс ще запее един от летните хитове на Криско. Мария Илиева ще бъде краля на българската естрада Емил Димитров, а Стефан Илчев ще имитира друг участник в шоуто – самата Мария Илиева.

Впечатляващи образи завладяха сцената на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

Не пропускайте „Като две капки вода“ на 13 май, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY